Aloin eilen miettiä, että mikä helvatta tätä ihmistä (minua) vaivaa. Teen tyhmyyksiä tyhmyyksien jälkeen, eikä mikään tunnu hetkauttavan. En viitsi edes kertoa Varatun miehen kanssa sekoilusta seuranneista sotkuista, jotka ovat pikkuhiljaa tulleet esille. Parempi pitää vaan suunsa kiinni ja kieltää kaikki. Ja joo, tiedän edelleen, syyllinen tähänkin kaikkeen löytyy kun katson peiliin.

Noh, olen ehtinyt laittaa tänään jo pari työhakemusta. Mulla nimittäin loppuu rahat aikalailla NYT. Hyvällä lykyllä minusta tulee videovuokraamontäti tai siivooja. Oli miten oli, rahaa on saatava.

Pitkästä aikaa olen innoissani keskiviikosta. Tänään nimittäin alkaa Maria!

1856817.jpg
"UUSI SARJA. Sukupolvensa tyyli-ikoni Maria Veitola aloittaa oman persoonallisen talkshownsa. Suorassa lähetyksessä mukana ajankohtaisia vieraita ja mielenkiintoisia ilmiöitä, - aina mariamaisella twistillä. Maria Veitola lupaa ruutuun rohkeaa, itseironista ja viihdyttävää ohjelmaa. Koska Maria itse on estoton heittäytyjä, isossa studiossa yleisön edessä voi tapahtua myös yllättäviä asioita. Maria!-talkshown tuottaa Tarinatalo. Kotimainen talkshow."

Näin sanoo Telkku. Vaikka en itse allekirjoittaisi tyyli-ikoni-väitettä, on silti kiva seurata sarjaa. Jonkun verran katsoi Yleltä aiempaa versiota ja tämä kuuluu ehdottomasti samaan kategoriaan kuin Hyppönen-Enbuske ja Yokotai. Tänään muuten on vieraana joku silikoni-nainen, jolla on sponssattu logo tississä..very interesting..