Olen joskus pienenä ja tyhmänä kirjoittanut listan asioista, joita haluan toteuttaa elämässäni. Joku sanoi, että mitä tarkemmin tavoitteet määrittelee, sitä todennäköisemmin ne toteutuvat. Eli sen sijaan, että kertoisi haluavansa auton, tulisi kertoa haluavansa vaaleansinisen kuplavolkkarin vuodelta 1980 vaaleanpunaisilla karvanopilla. Minähän en mitään autoista tiedä, joten jätin ko. tavoitteen pois. Muita tavoitteita sen sijaan oli...

- haluan päästä kaikista tenteistä läpi elämäni aikana (kirjoitin tämän kun reputin inssiajon. Tähän mennessä on toteutunut)

- haluan käydä afrikassa ennen kuin täytän 30v. (palasin juuri matkalta AFRIKASTA, ja aikaakin olisi ollut vielä jäljellä toiveen toteuttamiseen)

- haluan, että kirjoittamani juttu julkaistaan lehdessä (viime kesänä kirjoitin jutun, joka julkaistiin pienen pienessä sanomalehdessä)

- haluan saada opiskelupaikan syksyllä 2006 (done ! )

- haluan opiskella avoimessa yliopistossa (done and done!)

- haluan nähdä vapauden patsaan ennen kuin täytän 23v. (toteutu viime vuonna )

Sen sijaan seuraavat on vielä toteuttamatta...haluan miehen, joka välittää musta oikeasti, haluan juosta maratonin, ennen kuin täytän 28v., haluan mahtua koon 34 farkkuihin ennen kuin täytän 25v., haluan tehdä hyvältä maistuvan juustokakun ennen kuin täytän 28v., haluan uida atlantin valtameressä...